Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield United (3-3) || Championship 2018/2019

Vrijdag 8 februari 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het vrijdag 8 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield United (3-3)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Aston Villa en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Sharp, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Sharp op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee B. Sharp zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 82 minuten deed T. Mings iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Aston Villa werd verkleind tot 1-3. In de 86e minuut kwam Aston Villa weer dichterbij, nadat T. Abraham de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Aston Villa. Het was A. Green die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Aston Villa - Sheffield United 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van G. Madine Sheffield United 0-1
14' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Jedinak Aston Villa
42' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
53' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 0-2
60' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Hutton Aston Villa
62' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 0-3
66' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor J. Kodjia Aston Villa
66' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor M. Jedinak Aston Villa
69' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor G. Madine Sheffield United
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
73' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor G. Whelan Aston Villa
74' Wissel Sheffield United Wissel M. Cranie voor K. Dowell Sheffield United
82' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Mings met assist van C. Hourihane Aston Villa 1-3
86' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor B. Sharp Sheffield United
86' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham Aston Villa 2-3
88' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
94' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. Green met assist van J. McGinn Aston Villa 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Sheffield United
Opstellingen Aston Villa - Sheffield United
De opstellingen van Aston Villa en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.