Nabeschouwing Bolton Wanderers - Leeds United (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Leeds United (0-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door P. Bamford, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Leeds United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Bolton Wanderers - Leeds United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Leeds United Wissel J. Clarke voor L. Baker Leeds United
61' Wissel Leeds United Wissel P. Bamford voor K. Roofe Leeds United
63' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
66' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford met assist van Pablo Hernández Leeds United 0-1
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor W. Buckley Bolton Wanderers
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Doidge voor J. Magennis Bolton Wanderers
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Öztümer voor J. Williams Bolton Wanderers
84' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor B. Douglas Leeds United
92' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Noone Bolton Wanderers
93' Wissel Leeds United Wissel A. Halme voor Pablo Hernández Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Leeds United
Opstellingen Bolton Wanderers - Leeds United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Leeds United

Bolton Wanderers en Leeds United treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Leeds United in de Championship vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Leeds United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 1
Winst Leeds United 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 2e plaats.