Nabeschouwing Bolton Wanderers - Queens Park Rangers (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Queens Park Rangers (1-2)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door L. Freeman, waarmee Queens Park Rangers met 0-1 de leiding nam. Queens Park Rangers vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Eze op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Bolton Wanderers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Magennis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bolton Wanderers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Queens Park Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Queens Park Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Noone Bolton Wanderers
26' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Freeman met assist van N. Wells Queens Park Rangers 0-1
35' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor Sammy Ameobi Bolton Wanderers
56' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt E. Eze met assist van L. Freeman Queens Park Rangers 0-2
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor J. Lowe Bolton Wanderers
69' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Magennis Bolton Wanderers 1-2
73' Wissel Queens Park Rangers Wissel G. Cameron voor T. Hemed Queens Park Rangers
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Oztumer voor J. Grounds Bolton Wanderers
83' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Scowen voor L. Freeman Queens Park Rangers
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor N. Wells Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Queens Park Rangers
Opstellingen Bolton Wanderers - Queens Park Rangers
De opstellingen van Bolton Wanderers en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.