Nabeschouwing Bolton Wanderers - Swansea City (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Swansea City (0-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 0-1 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door B. McKay, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Swansea City.

LIVE Bolton Wanderers - Swansea City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Swansea City Doelpunt B. McKay Swansea City 0-1
35' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor W. Buckley Bolton Wanderers
62' Wissel Swansea City Wissel M. Olsson voor B. McKay Swansea City
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor W. Buckley Bolton Wanderers
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor C. Donaldson Bolton Wanderers
68' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor M. Beevers Bolton Wanderers
76' Wissel Swansea City Wissel J. Montero voor D. James Swansea City
80' Wissel Swansea City Wissel W. Bony voor B. Celina Swansea City
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Doidge voor A. Taylor Bolton Wanderers
83' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Olsson Swansea City
84' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor L. Fer Swansea City
88' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
92' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor E. Mulder Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Swansea City
Opstellingen Bolton Wanderers - Swansea City
De opstellingen van Bolton Wanderers en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.