Nabeschouwing Brentford - Blackburn Rovers (5-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Blackburn Rovers (5-2)

Het Championship duel tussen Brentford en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 5-2 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackburn Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Dack. Blackburn Rovers vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Graham op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 13e minuut wist Brentford de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Benrahma.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Watkins de 2-2 maakte voor Brentford. Brentford leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van O. Watkins: 3-2. In de 79e minuut was het N. Maupay van Brentford wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Brentford mocht Sergi Canós in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Davies bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Brentford.

LIVE Brentford - Blackburn Rovers 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van A. Armstrong Blackburn Rovers 0-1
7' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van H. Reed Blackburn Rovers 0-2
13' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Benrahma met assist van K. Mokotjo Brentford 1-2
47' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Y. Barbet Brentford
46' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor R. Henry Brentford
52' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor B. Dack Blackburn Rovers
52' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Nuttall voor D. Graham Blackburn Rovers
58' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van S. Benrahma Brentford 2-2
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor C. Evans Blackburn Rovers
71' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
73' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins Brentford 3-2
79' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van S. Benrahma Brentford 4-2
80' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor S. Benrahma Brentford
85' Wissel Brentford Wissel J. McEachran voor K. Mokotjo Brentford
91' Doelpunt Brentford Doelpunt Sergi Canós met assist van O. Watkins Brentford 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Blackburn Rovers
Opstellingen Brentford - Blackburn Rovers
De opstellingen van Brentford en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.