Nabeschouwing Hull City - Rotherham United (2-2) || Championship 2018/2019

Dinsdag 12 februari 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het dinsdag 12 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Rotherham United (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Hull City en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hull City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Bowen. Hull City vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Rotherham United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Forde.

Na 55 minuten was het R. McKenzie die de bal in eigen doel werkte, waardoor Rotherham United op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hull City - Rotherham United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van Evandro Hull City 1-0
23' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell met assist van K. Grosicki Hull City 2-0
38' Wissel Rotherham United Wissel A. Forde voor J. Yates Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor R. Wood Rotherham United
48' Doelpunt Rotherham United Doelpunt A. Forde Rotherham United 2-1
55' Eigen doelpunt Rotherham United Eigen doelpunt R. McKenzie Rotherham United 2-2
71' Wissel Hull City Wissel M. Pugh voor K. Grosicki Hull City
71' Wissel Rotherham United Wissel M. Crooks voor R. Towell Rotherham United
78' Wissel Hull City Wissel M. Milinković voor Evandro Hull City
82' Wissel Hull City Wissel C. Martin voor F. Campbell Hull City
91' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Z. Vyner Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Rotherham United
Opstellingen Hull City - Rotherham United
De opstellingen van Hull City en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Rotherham United

Hull City en Rotherham United treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Rotherham United in de Championship vond plaats op 21 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hull City 2
Winst Rotherham United 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 12e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 21e plaats.