Nabeschouwing Millwall - Nottingham Forest (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Nottingham Forest (1-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Tunnicliffe, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Nottingham Forest 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Millwall Doelpunt R. Tunnicliffe Millwall 1-0
15' Gele kaart Millwall Gele kaart voor R. Leonard Millwall
31' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Yacob Nottingham Forest
56' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Guédioura voor C. Yacob Nottingham Forest
57' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor L. Gregory Millwall
64' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Janko voor M. Cash Nottingham Forest
65' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor João Carvalho Nottingham Forest
72' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
81' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
91' Wissel Millwall Wissel J. Karacan voor J. Wallace Millwall
95' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Karacan Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Nottingham Forest
Opstellingen Millwall - Nottingham Forest
De opstellingen van Millwall en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Nottingham Forest

Millwall en Nottingham Forest treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 3 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Millwall 5
Winst Nottingham Forest 3
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 20e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 10e plaats.