Nabeschouwing Millwall - Swansea City (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 18:30 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 1 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Swansea City (1-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Baker-Richardson in de 5e minuut, waardoor Swansea City met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het M. Wallace die Millwall op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Naughton namens Swansea City in de 77e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat O. McBurnie namens Swansea City in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Swansea City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Swansea City
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
127
59
Gevaarlijke aanvallen
84
27
Passes
436
309
Overtredingen
12
8
Buitenspel
4
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Millwall - Swansea City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Rode kaart Swansea City Rode kaart voor C. Baker-Richardson Swansea City
36' Wissel Swansea City Wissel K. Naughton voor L. Fer Swansea City
53' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
59' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor A. OBrien Millwall
60' Wissel Swansea City Wissel T. Carroll voor D. James Swansea City
62' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Wallace met assist van J. Cooper Millwall 1-0
66' Wissel Swansea City Wissel J. Montero voor Martin Olsson Swansea City
77' Doelpunt Swansea City Doelpunt K. Naughton met assist van J. Montero Swansea City 1-1
85' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. McBurnie met assist van J. Montero Swansea City 1-2
86' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor J. Meredith Millwall
89' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Montero Swansea City
90' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor M. Romeo Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Swansea City
Opstellingen Millwall - Swansea City
De opstellingen van Millwall en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Harris
Wissels Millwall
# Speler Pos.
16 David Edward Martin K
2 Conor McLaughlin V
17 Byron Webster V
21 Jem Karacan M
26 Jiří Skalák M
19 Tom Elliott A
14 Tom Bradshaw A
Formatie 4-4-2
Coach Graham Potter
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
22 Joe Rodon V
5 Mike van der Hoorn V
3 Martin Olsson V
23 Connor Roberts M
8 Leroy Fer M
21 Matt Grimes M
10 Bersant Celina M
20 Daniel James A
9 Oliver McBurnie A
46 Courtney Baker-Richardson A
Voorbeschouwing Millwall - Swansea City

Millwall en Swansea City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Swansea City in de Championship vond plaats op 30 april 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Swansea City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Millwall. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 0
Winst Swansea City 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 16e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Millwall - Swansea City Opstelling Millwall Opstelling Swansea City Live Millwall - Swansea City Live Millwall - Swansea City kijken Millwall - Swansea City kijken Live Millwall - Swansea City stream Millwall - Swansea City Fox Sports Nabeschouwing Millwall - Swansea City Uitslag Millwall - Swansea City Statistieken Millwall - Swansea City Championship 2018/2019 Millwall - Swansea City wedden Millwall - Swansea City gokken Millwall - Swansea City Unibet