Nabeschouwing Norwich City - Queens Park Rangers (4-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 6 april 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Queens Park Rangers (4-0)

Het Championship duel tussen Norwich City en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 4-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Buendía, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Stiepermann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Norwich City, waarmee T. Pukki zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 71e minuut werd E. Buendía van Norwich City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Norwich City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Norwich City geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Pukki.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Norwich City.

LIVE Norwich City - Queens Park Rangers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Norwich City Doelpunt E. Buendía met assist van M. Aarons Norwich City 1-0
12' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Stiepermann met assist van E. Buendía Norwich City 2-0
34' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Leistner voor J. Bidwell Queens Park Rangers
38' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van E. Buendía Norwich City 3-0
44' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Lynch Queens Park Rangers
59' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Scowen voor G. Cameron Queens Park Rangers
71' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor E. Buendía Norwich City
75' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor P. Wszołek Queens Park Rangers
80' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor M. Stiepermann Norwich City
85' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van C. Zimmermann Norwich City 4-0
87' Wissel Norwich City Wissel M. Leitner voor T. Pukki Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Trybull Norwich City
91' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor D. Furlong Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Queens Park Rangers
Opstellingen Norwich City - Queens Park Rangers
De opstellingen van Norwich City en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.