Nabeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion (3-4) || Championship 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion (3-4)

Het Championship duel tussen Norwich City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 3-4 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Rhodes, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Rodriguez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 37e minuut was de ideale kans voor Norwich City om te scoren. J. Rhodes was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 48e minuut was het West Bromwich Albion dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Rodriguez. Na 65 minuten werd de voorsprong voor West Bromwich Albion vergroot nadat H. Barnes de 1-3 wist te scoren. Norwich City verkleinde in de 70e minuut de achterstand doordat T. Pukki de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel in de 79e minuut opnieuw een doelpunt. Het was H. Robson-Kanu van West Bromwich Albion die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door G. Hanley van Norwich City die daarmee in de 82e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Mason en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van West Bromwich Albion.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - West Bromwich Albion
Goals
3
4
Balbezit
54%
46%
Schoten totaal
20
13
Schoten op doel
10
7
Aanvallen
96
92
Gevaarlijke aanvallen
32
22
Passes
525
378
Overtredingen
13
14
Buitenspel
3
0
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Norwich City - West Bromwich Albion 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van T. Pukki Norwich City 1-0
33' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt J. Rodriguez West Bromwich Albion 1-1
37' Penalty gemist Norwich City Penalty gemist J. Rhodes Norwich City
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Townsend voor K. Gibbs West Bromwich Albion
48' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt J. Rodriguez met assist van D. Gayle West Bromwich Albion 1-2
65' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Barnes met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 1-3
66' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor H. Barnes West Bromwich Albion
70' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van O. Hernández Norwich City 2-3
75' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor K. McLean Norwich City
79' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Robson-Kanu met assist van Ahmed Hegazi West Bromwich Albion 2-4
82' Doelpunt Norwich City Doelpunt G. Hanley met assist van O. Hernández Norwich City 3-4
84' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Morrison voor D. Gayle West Bromwich Albion
88' Wissel Norwich City Wissel M. Stiepermann voor Ivo Pinto Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel L. Thompson voor M. Leitner Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - West Bromwich Albion
Opstellingen Norwich City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Norwich City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Daniel Farke
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
33 Michael McGovern K
6 Christoph Zimmermann V
34 Louis Thompson V
18 Marco Stiepermann V
4 Ben Godfrey M
36 Todd Cantwell M
32 Dennis Srbeny A
Formatie 4-4-1-1
Coach Darren Moore
Basiselftal West Bromwich Albion
# Speler Pos.
1 Sam Johnstone K
3 Kieran Gibbs V
2 Allan Romeo Nyom V
26 Ahmed Hegazi V
5 Kyle Bartley V
10 Matt Phillips M
8 Jake Livermore M
11 Chris Brunt M
15 Harvey Lewis Barnes M
19 Jay Rodriguez A
16 Dwight Gayle A
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
13 Glyn Oliver Myhill K
24 Oluwatosin Adarabioyo V
14 Conor Townsend V
28 Sam Field M
7 James Morrison M
4 Hal Robson-Kanu A
17 Oliver Burke A
Voorbeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion

Norwich City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Mason en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 19 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 3 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Norwich City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 1
Winst West Bromwich Albion 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 15e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Norwich City - West Bromwich Albion Opstelling Norwich City Opstelling West Bromwich Albion Live Norwich City - West Bromwich Albion Live Norwich City - West Bromwich Albion kijken Norwich City - West Bromwich Albion kijken Live Norwich City - West Bromwich Albion stream Norwich City - West Bromwich Albion Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion Uitslag Norwich City - West Bromwich Albion Statistieken Norwich City - West Bromwich Albion Championship 2018/2019 Norwich City - West Bromwich Albion wedden Norwich City - West Bromwich Albion gokken Norwich City - West Bromwich Albion Unibet