Nabeschouwing Rotherham United - Norwich City (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Norwich City (1-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door K. McLean, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ajayi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette B. Godfrey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Norwich City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Ihiekwe Rotherham United
29' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Jones Rotherham United
45' Doelpunt Norwich City Doelpunt K. McLean met assist van T. Pukki Norwich City 0-1
53' Doelpunt Rotherham United Doelpunt S. Ajayi met assist van B. Wiles Rotherham United 1-1
58' Doelpunt Norwich City Doelpunt B. Godfrey met assist van K. McLean Norwich City 1-2
62' Wissel Rotherham United Wissel R. Towell voor M. Crooks Rotherham United
62' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor A. Forde Rotherham United
64' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Stiepermann Norwich City
83' Wissel Rotherham United Wissel J. Yates voor R. Wood Rotherham United
88' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Aarons Norwich City
90' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Pukki Norwich City
91' Wissel Norwich City Wissel T. Klose voor O. Hernández Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor E. Buendía Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Norwich City
Opstellingen Rotherham United - Norwich City
De opstellingen van Rotherham United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.