Nabeschouwing Stoke City - Reading (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Reading (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Stoke City en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Stoke City en Reading gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Stoke City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Peter Bankes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Stoke City - Reading 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Harriott Reading
62' Gele kaart Reading Gele kaart voor G. McCleary Reading
63' Wissel Reading Wissel M. Barrow voor C. Harriott Reading
63' Wissel Reading Wissel C. Gunter voor M. Olise Reading
69' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor S. Vokes Stoke City
73' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
73' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor O. Etebo Stoke City
77' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Batth Stoke City
80' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor T. Verlinden Stoke City
89' Wissel Reading Wissel D. Loader voor J. Swift Reading
90' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. McClean Stoke City
91' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor T. Ince Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Reading
Opstellingen Stoke City - Reading
De opstellingen van Stoke City en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Stoke City - Reading

Stoke City en Reading treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Reading in de Championship vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 2 keer wist de ploeg van Stoke City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stoke City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Stoke City 0
Winst Reading 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 17e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 20e plaats.