Nabeschouwing Wigan Athletic - Leeds United (1-2) || Championship 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het zondag 4 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Leeds United (1-2)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. James, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Leeds United kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Pablo Hernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette K. Roofe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leeds United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Leeds United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Leeds United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt R. James Wigan Athletic 1-0
9' Doelpunt Leeds United Doelpunt Pablo Hernández met assist van M. Klich Leeds United 1-1
46' Doelpunt Leeds United Doelpunt K. Roofe Leeds United 1-2
57' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Pablo Hernández Leeds United
64' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Garner Wigan Athletic
70' Wissel Wigan Athletic Wissel Leonardo Lopes voor K. Naismith Wigan Athletic
79' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. McManaman Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor D. Gibson Wigan Athletic
89' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor B. Douglas Leeds United
90' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor M. Klich Leeds United
92' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Leeds United
Opstellingen Wigan Athletic - Leeds United
De opstellingen van Wigan Athletic en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.