Nabeschouwing Aston Villa - Bristol City (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Bristol City (2-1)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. T. Abraham maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Aston Villa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Aston Villa vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hourihane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Bristol City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Diedhiou. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Duncan, waardoor Aston Villa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Aston Villa - Bristol City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Pack Bristol City
20' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
21' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Taylor Bristol City
44' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Hunt Bristol City
54' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Weimann Bristol City
55' Penalty Aston Villa Penalty T. Abraham Aston Villa 1-0
55' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. OLeary Bristol City
60' Wissel Bristol City Wissel N. Baker voor M. Taylor Bristol City
60' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor N. Eliasson Bristol City
66' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane met assist van A. El Ghazi Aston Villa 2-0
72' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor T. Abraham Aston Villa
74' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van J. Brownhill Bristol City 2-1
80' Wissel Aston Villa Wissel H. Lansbury voor C. Hourihane Aston Villa
87' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Webster Bristol City
89' Wissel Bristol City Wissel J. Paterson voor J. Hunt Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Bristol City
Opstellingen Aston Villa - Bristol City
De opstellingen van Aston Villa en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.