Nabeschouwing Aston Villa - Derby County (4-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 2 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Derby County (4-0)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 4-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Hourihane, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Abraham op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Aston Villa, waarmee C. Hourihane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Aston Villa in de 46e minuut, nadat J. Grealish de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Derby County 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane Aston Villa 1-0
23' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Evans Derby County
24' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor C. Hourihane Aston Villa
37' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 2-0
44' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane met assist van T. Abraham Aston Villa 3-0
46' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Grealish met assist van G. Whelan Aston Villa 4-0
46' Wissel Derby County Wissel S. Malone voor A. Cole Derby County
46' Wissel Derby County Wissel H. Wilson voor G. Evans Derby County
55' Wissel Derby County Wissel J. Bogle voor M. Bennett Derby County
60' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Hause Aston Villa
67' Wissel Aston Villa Wissel N. Taylor voor T. Elphick Aston Villa
71' Wissel Aston Villa Wissel T. Carroll voor J. Grealish Aston Villa
72' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
80' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. El Ghazi Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Derby County
Opstellingen Aston Villa - Derby County
De opstellingen van Aston Villa en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.