Nabeschouwing Aston Villa - Nottingham Forest (5-5) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het woensdag 28 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Nottingham Forest (5-5)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Aston Villa en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 3-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 5-5 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nottingham Forest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Grabban. Nottingham Forest vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Carvalho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 11e minuut wist Aston Villa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Abraham.

Na 14 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Abraham de 2-2 maakte voor Aston Villa. Nottingham Forest leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 22 minuten op voorsprong na een goal van M. Cash: 2-3. In de 36e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Aston Villa speler T. Abraham. Vervolgens was de beurt weer aan Nottingham Forest om te scoren. In de 51e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van J. Lolley die daarmee de 3-4 maakte. Na 68 minuten moest Tobias Figueiredo van Nottingham Forest van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Nottingham Forest de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. Het volgende doelpunt viel in de 71e minuut en werd gescoord door T. Abraham van Aston Villa. Het betekende de 4-4. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Aston Villa, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 5-5 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Aston Villa - Nottingham Forest 5-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-1
6' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt João Carvalho met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-2
11' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van Y. Bolasie Aston Villa 1-2
14' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham Aston Villa 2-2
20' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Y. Bolasie Aston Villa
22' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Cash met assist van J. Lolley Nottingham Forest 2-3
36' Penalty Aston Villa Penalty T. Abraham Aston Villa 3-3
51' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van J. Colback Nottingham Forest 3-4
65' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Yacob Nottingham Forest
66' Wissel Aston Villa Wissel A. El Ghazi voor J. Kodjia Aston Villa
68' Rode kaart Nottingham Forest Rode kaart voor Tobias Figueiredo Nottingham Forest
69' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Hutton Aston Villa
69' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor T. Darikwa Nottingham Forest
70' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Hefele voor João Carvalho Nottingham Forest
71' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van J. Grealish Aston Villa 4-4
75' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El Ghazi met assist van N. Taylor Aston Villa 5-4
77' Wissel Nottingham Forest Wissel Gil Dias voor M. Cash Nottingham Forest
78' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
79' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor J. McGinn Aston Villa
82' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van J. Lolley Nottingham Forest 5-5
83' Wissel Aston Villa Wissel Ahmed El Mohamady voor Y. Bolasie Aston Villa
87' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. El Ghazi Aston Villa
91' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Ansarifard voor L. Grabban Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Nottingham Forest
Opstellingen Aston Villa - Nottingham Forest
De opstellingen van Aston Villa en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.