Nabeschouwing Aston Villa - Stoke City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Stoke City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Aston Villa en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door J. Allen, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Abraham in de 73e minuut zorgde er even later voor dat Aston Villa weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 78e minuut zette B. Afobe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Kodjia de 2-2 maakte voor Aston Villa. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Aston Villa - Stoke City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Ince Stoke City
47' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Allen met assist van J. McClean Stoke City 0-1
52' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. McClean Stoke City
66' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. El Ghazi Aston Villa
72' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor E. Pieters Stoke City
72' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Shawcross Stoke City
73' Penalty Aston Villa Penalty T. Abraham Aston Villa 1-1
74' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor S. Berahino Stoke City
78' Doelpunt Stoke City Doelpunt B. Afobe Stoke City 1-2
82' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Kodjia Aston Villa
84' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Kodjia met assist van Y. Bolasie Aston Villa 2-2
86' Wissel Aston Villa Wissel S. Hogan voor G. Whelan Aston Villa
89' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor T. Ince Stoke City
95' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Stoke City
Opstellingen Aston Villa - Stoke City
De opstellingen van Aston Villa en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.