Nabeschouwing Aston Villa - Swansea City (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Swansea City (1-0)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Abraham, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Aston Villa dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Swansea City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 1-0
27' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Rodon Swansea City
50' Wissel Swansea City Wissel D. James voor C. Harries Swansea City
64' Wissel Aston Villa Wissel Y. Bolasie voor Ahmed El Mohamady Aston Villa
65' Wissel Swansea City Wissel T. Carroll voor B. McKay Swansea City
70' Wissel Swansea City Wissel M. Grimes voor L. Fer Swansea City
74' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Adomah Aston Villa
83' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor J. Grealish Aston Villa
85' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Swansea City
Opstellingen Aston Villa - Swansea City
De opstellingen van Aston Villa en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.