Nabeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers (2-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 30 juni 2020 - 19:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het dinsdag 30 juni 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers (2-0)

Het Championship duel tussen Barnsley en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door C. Chaplin, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. In de 74e minuut moest B. Brereton van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tony Harrington een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Blackburn Rovers verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Barnsley via een goal van J. Brown in de 76e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barnsley.

LIVE Barnsley - Blackburn Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor Barnsley
39' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor E. Simoes Barnsley
56' Wissel Barnsley Wissel K. Ludewig voor J. Williams Barnsley
56' Wissel Barnsley Wissel C. Chaplin voor E. Simoes Barnsley
56' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor M. Ritzmaier Barnsley
58' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van K. Ludewig Barnsley 1-0
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Samuel Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor A. Armstrong Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor J. Rothwell Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Davenport voor L. Holtby Blackburn Rovers
74' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor B. Brereton Blackburn Rovers
76' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brown met assist van A. Mowatt Barnsley 2-0
80' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Woodrow Barnsley
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Chapman voor E. Bennett Blackburn Rovers
91' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Davenport Blackburn Rovers
94' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Chapman Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Blackburn Rovers
Opstellingen Barnsley - Blackburn Rovers
De opstellingen van Barnsley en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.