Nabeschouwing Barnsley - Wigan Athletic (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 11 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Wigan Athletic (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Fox in de 71e minuut, waardoor Wigan Athletic met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Barnsley en Wigan Athletic gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Barnsley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Webb niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Barnsley - Wigan Athletic 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor A. Robinson Wigan Athletic
56' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel C. Chaplin voor C. Woodrow Barnsley
64' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor E. Simoes Barnsley
71' Rode kaart Wigan Athletic Rode kaart voor D. Fox Wigan Athletic
74' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Gelhardt voor K. Dowell Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor J. Lowe Wigan Athletic
77' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Gelhardt Wigan Athletic
82' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor K. Ludewig Barnsley
87' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Pearce voor A. Robinson Wigan Athletic
87' Wissel Barnsley Wissel A. Halme voor M. Ritzmaier Barnsley
92' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Williams Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Wigan Athletic
Opstellingen Barnsley - Wigan Athletic
De opstellingen van Barnsley en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Wigan Athletic

Barnsley en Wigan Athletic treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Wigan Athletic in de Championship vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 3 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barnsley. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 0
Winst Wigan Athletic 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 24e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 15e plaats.