Nabeschouwing Birmingham City - Derby County (2-2) || Championship 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Derby County (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Birmingham City en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Birmingham City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Jutkiewicz. Derby County kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Waghorn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 19e minuut zette M. Morrison zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Birmingham City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 28 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Keogh de 2-2 maakte voor Derby County.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Birmingham City - Derby County 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van Jota Peleteiro Birmingham City 1-0
7' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Waghorn met assist van J. Bogle Derby County 1-1
19' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Morrison Birmingham City 2-1
28' Doelpunt Derby County Doelpunt R. Keogh met assist van A. Cole Derby County 2-2
38' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
47' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Bryson Derby County
48' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Waghorn Derby County
56' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor L. Jutkiewicz Birmingham City
66' Gele kaart Derby County Gele kaart voor A. Cole Derby County
71' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor M. Waghorn Derby County
71' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor H. Wilson Derby County
79' Wissel Birmingham City Wissel I. Vassell voor L. Jutkiewicz Birmingham City
84' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor T. Lawrence Derby County
92' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Adams Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Derby County
Opstellingen Birmingham City - Derby County
De opstellingen van Birmingham City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.