Nabeschouwing Birmingham City - Hull City (3-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Hull City (3-3)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Birmingham City en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door C. Adams, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Adams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Hull City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Campbell.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Campbell de 2-2 maakte voor Hull City. Hull City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van K. Grosicki: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Birmingham City. In de 84e minuut was het C. Adams die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Birmingham City - Hull City 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Elphick Hull City
21' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Adams Birmingham City 1-0
24' Wissel Birmingham City Wissel V. Solomon-Otabor voor Jota Peleteiro Birmingham City
36' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Irvine Hull City
49' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Adams Birmingham City 2-0
46' Wissel Hull City Wissel C. Martin voor D. Batty Hull City
50' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell met assist van K. Grosicki Hull City 2-1
61' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell Hull City 2-2
64' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor C. Lakin Birmingham City
65' Wissel Birmingham City Wissel W. Harding voor V. Solomon-Otabor Birmingham City
73' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Grosicki Hull City 2-3
78' Wissel Hull City Wissel W. Keane voor F. Campbell Hull City
81' Wissel Hull City Wissel T. Kane voor K. Grosicki Hull City
82' Gele kaart Hull City Gele kaart voor E. Lichaj Hull City
84' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Adams Birmingham City 3-3
92' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Morrison Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Hull City
Opstellingen Birmingham City - Hull City
De opstellingen van Birmingham City en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.