Nabeschouwing Birmingham City - Middlesbrough (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Middlesbrough (1-2)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door L. Wing, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Birmingham City kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Adams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette B. Assombalonga zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Middlesbrough de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Middlesbrough dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Middlesbrough
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
141
105
Gevaarlijke aanvallen
58
32
Passes
456
311
Overtredingen
11
11
Buitenspel
0
1
Corners
2
4
Wissels
2
3
LIVE Birmingham City - Middlesbrough 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Kieftenbeld Birmingham City
37' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt L. Wing met assist van D. Fry Middlesbrough 0-1
46' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor G. Gardner Birmingham City
55' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Adams Birmingham City
56' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Wing Middlesbrough
69' Wissel Middlesbrough Wissel S. Downing voor M. Bešić Middlesbrough
70' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor J. Hugill Middlesbrough
79' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Adams met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 1-1
80' Wissel Birmingham City Wissel I. Vassell voor M. Kieftenbeld Birmingham City
82' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt B. Assombalonga met assist van L. Wing Middlesbrough 1-2
87' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor L. Wing Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Middlesbrough
Opstellingen Birmingham City - Middlesbrough
De opstellingen van Birmingham City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
27 Connal Trueman K
45 Wes Harding V
8 Craig Gardner M
25 Josh Cogley M
22 Viv Solomon-Otabor M
7 Connor Mahoney M
11 Isaac Vassell A
Formatie 4-2-3-1
Basiselftal Middlesbrough
# Speler Pos.
23 Darren Randolph K
20 Dael Fry V
4 Daniel Sanchez Ayala V
6 Danny Batth V
3 George Friend V
37 Muhamed Bešić M
8 Adam Clayton M
16 Jonathan Howson M
26 Lewis Wing M
22 George Saville M
11 Jordan Hugill A
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
31 Andrew Lonergan K
28 Marcus Tavernier V
17 Paddy McNair M
29 Rajiv van La Parra M
18 Ashley Fletcher A
19 Stewart Downing A
9 Britt Assombalonga A
Voorbeschouwing Birmingham City - Middlesbrough

Birmingham City en Middlesbrough treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 6 keer wist de ploeg van Birmingham City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Birmingham City. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 3
Winst Middlesbrough 6
Gelijkspel 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 8e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Birmingham City - Middlesbrough Opstelling Birmingham City Opstelling Middlesbrough Live Birmingham City - Middlesbrough Live Birmingham City - Middlesbrough kijken Birmingham City - Middlesbrough kijken Live Birmingham City - Middlesbrough stream Birmingham City - Middlesbrough Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Middlesbrough Uitslag Birmingham City - Middlesbrough Statistieken Birmingham City - Middlesbrough Championship 2018/2019 Birmingham City - Middlesbrough wedden Birmingham City - Middlesbrough gokken Birmingham City - Middlesbrough Unibet