Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (1-1) || Championship

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Birmingham City het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (1-1)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Birmingham City en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door S. Williams, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Birmingham City kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Clarke-Salter, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Millwall
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
106
139
Gevaarlijke aanvallen
59
50
Passes
456
332
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
1
Corners
5
3
Wissels
4
3
LIVE Birmingham City - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Birmingham City Wissel H. Dean voor M. Roberts Birmingham City
55' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor F. Villalba Birmingham City
61' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Williams met assist van J. Wallace Millwall 0-1
66' Wissel Birmingham City Wissel J. Montero voor Alvaro Birmingham City
79' Doelpunt Birmingham City Doelpunt J. Clarke-Salter met assist van D. Crowley Birmingham City 1-1
85' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor M. Smith Millwall
85' Wissel Millwall Wissel J. Bodvarsson voor J. Skalak Millwall
89' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor B. Thompson Millwall
Opstellingen Birmingham City - Millwall
De opstellingen van Birmingham City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Josep Clotet Ruiz
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
1 Lee Camp K
12 Harlee Dean V
26 David Davis M
19 Jacques Maghoma M
16 Josh McEachran M
15 Jefferson Antonio Montero Vite M
11 Jérémy Bela A
Formatie 4-4-1-1
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
14 Luke Steele K
17 James Brown V
21 Connor Mahoney M
42 Billy Mitchell M
23 Jón Daði Böðvarsson A
9 Tom Bradshaw A
22 Aiden O'Brien A
Voorbeschouwing Birmingham City - Millwall

Birmingham City en Millwall treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Birmingham City en Millwall elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 0
Winst Millwall 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 15e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Birmingham City - Millwall Opstelling Birmingham City Opstelling Millwall Live Birmingham City - Millwall Live Birmingham City - Millwall kijken Birmingham City - Millwall kijken Live Birmingham City - Millwall stream Birmingham City - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Millwall Uitslag Birmingham City - Millwall Statistieken Birmingham City - Millwall Championship 2019/2020 Birmingham City - Millwall wedden Birmingham City - Millwall gokken Birmingham City - Millwall Unibet