Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Birmingham City het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Birmingham City en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door S. Williams, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Birmingham City kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Clarke-Salter, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Birmingham City - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Birmingham City Wissel H. Dean voor M. Roberts Birmingham City
55' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor F. Villalba Birmingham City
61' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Williams met assist van J. Wallace Millwall 0-1
66' Wissel Birmingham City Wissel J. Montero voor Alvaro Birmingham City
79' Doelpunt Birmingham City Doelpunt J. Clarke-Salter met assist van D. Crowley Birmingham City 1-1
85' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor M. Smith Millwall
85' Wissel Millwall Wissel J. Bodvarsson voor J. Skalak Millwall
89' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor B. Thompson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Millwall
Opstellingen Birmingham City - Millwall
De opstellingen van Birmingham City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Birmingham City - Millwall

Birmingham City en Millwall treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Millwall in de Championship vond plaats op 13 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Birmingham City 6
Winst Millwall 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 15e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 12e plaats.