Nabeschouwing Birmingham City - Norwich City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Norwich City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Birmingham City en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. Maghoma, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Norwich City kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Hernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette V. Solomon-Otabor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Birmingham City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Norwich City nadat O. Hernández in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Birmingham City - Norwich City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Doelpunt Birmingham City Doelpunt J. Maghoma Birmingham City 1-0
63' Wissel Norwich City Wissel M. Leitner voor J. Husband Norwich City
64' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor T. Trybull Norwich City
74' Wissel Birmingham City Wissel C. NDoye voor C. Gardner Birmingham City
75' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor M. Stiepermann Norwich City
75' Wissel Birmingham City Wissel V. Solomon-Otabor voor Jota Peleteiro Birmingham City
83' Doelpunt Norwich City Doelpunt O. Hernández met assist van B. Marshall Norwich City 1-1
84' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor O. Hernández Norwich City
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Marshall Norwich City
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
89' Doelpunt Birmingham City Doelpunt V. Solomon-Otabor met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 2-1
91' Wissel Birmingham City Wissel B. Lubala voor C. Adams Birmingham City
93' Doelpunt Norwich City Doelpunt O. Hernández met assist van D. Srbeny Norwich City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Norwich City
Opstellingen Birmingham City - Norwich City
De opstellingen van Birmingham City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.