Nabeschouwing Birmingham City - Rotherham United (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Rotherham United (3-1)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 3-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Jutkiewicz, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Jutkiewicz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Birmingham City, waarmee L. Jutkiewicz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 77 minuten deed M. Rodák iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rotherham United werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rotherham United echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Birmingham City.

LIVE Birmingham City - Rotherham United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van Jota Peleteiro Birmingham City 1-0
23' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz Birmingham City 2-0
50' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
55' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor J. Newell Rotherham United
63' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor R. Manning Rotherham United
68' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van J. Maghoma Birmingham City 3-0
73' Wissel Birmingham City Wissel C. Mahoney voor J. Maghoma Birmingham City
74' Wissel Birmingham City Wissel M. Roberts voor M. Morrison Birmingham City
77' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Rodák met assist van K. Vassell Rotherham United 3-1
88' Wissel Rotherham United Wissel Z. Vyner voor M. Palmer Rotherham United
90' Wissel Birmingham City Wissel B. Lubala voor C. Adams Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Rotherham United
Opstellingen Birmingham City - Rotherham United
De opstellingen van Birmingham City en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.