Nabeschouwing Birmingham City - Swansea City (0-0) || Championship 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Swansea City (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Birmingham City en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Birmingham City en Swansea City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Birmingham City, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Darren England niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Swansea City
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
120
81
Gevaarlijke aanvallen
78
40
Passes
284
463
Overtredingen
11
12
Buitenspel
4
1
Corners
10
1
Wissels
2
3
LIVE Birmingham City - Swansea City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Jota Peleteiro Birmingham City
64' Wissel Swansea City Wissel D. James voor T. Carroll Swansea City
64' Wissel Swansea City Wissel L. Fer voor B. McKay Swansea City
77' Wissel Swansea City Wissel M. Grimes voor J. Asoro Swansea City
79' Wissel Birmingham City Wissel C. Adams voor O. Bogle Birmingham City
85' Wissel Birmingham City Wissel C. Lakin voor C. Gardner Birmingham City
90' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Martin Olsson Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Swansea City
Opstellingen Birmingham City - Swansea City
De opstellingen van Birmingham City en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Garry Monk
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
31 Charlie Lakin Wissel
27 Connal Trueman K
4 Marc Roberts V
45 Wes Harding V
7 Connor Mahoney M
22 Viv Solomon-Otabor M
9 Che Adams A
Formatie 4-3-3
Coach Graham Potter
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
5 Mike van der Hoorn V
22 Joe Rodon V
3 Martin Olsson V
23 Connor Roberts M
27 Jay Fulton M
10 Bersant Celina M
14 Tom Carroll M
19 Barry McKay M
16 Joel Asoro A
9 Oliver McBurnie A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
13 Steven Benda K
13 K
26 Kyle Naughton V
30 Yan Dhanda M
21 Matt Grimes M
8 Leroy Fer M
7 Jefferson Antonio Montero Vite A
20 Daniel James A
Voorbeschouwing Birmingham City - Swansea City

Birmingham City en Swansea City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Swansea City in de Championship vond plaats op 28 december 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Swansea City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 1
Winst Swansea City 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 19e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Birmingham City - Swansea City Opstelling Birmingham City Opstelling Swansea City Live Birmingham City - Swansea City Live Birmingham City - Swansea City kijken Birmingham City - Swansea City kijken Live Birmingham City - Swansea City stream Birmingham City - Swansea City Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Swansea City Uitslag Birmingham City - Swansea City Statistieken Birmingham City - Swansea City Championship 2018/2019 Birmingham City - Swansea City wedden Birmingham City - Swansea City gokken Birmingham City - Swansea City Unibet