Nabeschouwing Blackburn Rovers - Aston Villa (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 15 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Aston Villa (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Aston Villa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk C. Hourihane die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Blackburn Rovers - Aston Villa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
48' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Evans Blackburn Rovers
52' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
58' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor C. Evans Blackburn Rovers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel H. Reed voor R. Smallwood Blackburn Rovers
69' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Adomah Aston Villa
74' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Williams voor A. Armstrong Blackburn Rovers
75' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van D. Graham Blackburn Rovers 1-0
78' Wissel Aston Villa Wissel Y. Bolasie voor Ahmed El Mohamady Aston Villa
78' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor M. Jedinak Aston Villa
86' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Reed Blackburn Rovers
93' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane Aston Villa 1-1
94' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Y. Bolasie Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Aston Villa
Opstellingen Blackburn Rovers - Aston Villa
De opstellingen van Blackburn Rovers en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Aston Villa

Blackburn Rovers en Aston Villa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Aston Villa in de Championship vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackburn Rovers als Aston Villa wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 1
Winst Aston Villa 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 13e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 12e plaats.