Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bolton Wanderers (2-0) || Championship 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het maandag 22 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Bolton Wanderers (2-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door B. Brereton, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Armstrong op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Bolton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Bolton Wanderers Wissel M. Wilson voor M. Beevers Bolton Wanderers
30' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Brereton met assist van B. Dack Blackburn Rovers 1-0
39' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Murphy voor J. Williams Bolton Wanderers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel E. Bennett voor L. Travis Blackburn Rovers
50' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong Blackburn Rovers 2-0
65' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor J. Rodwell Blackburn Rovers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Muscatt voor H. Brockbank Bolton Wanderers
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Butterworth voor B. Dack Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Bolton Wanderers
Opstellingen Blackburn Rovers - Bolton Wanderers
De opstellingen van Blackburn Rovers en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Bolton Wanderers

Blackburn Rovers en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Bolton Wanderers in de Championship vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 3
Winst Bolton Wanderers 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 14e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 23e plaats.