Nabeschouwing Blackburn Rovers - Leeds United (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 13:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 20 oktober 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Leeds United (2-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackburn Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Graham. Leeds United kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Klich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette D. Lenihan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Leeds United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van H. Reed Blackburn Rovers 1-0
46' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Klich met assist van G. Berardi Leeds United 1-1
47' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Smallwood Blackburn Rovers
57' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rodwell voor R. Smallwood Blackburn Rovers
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Graham Blackburn Rovers
67' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Roofe Leeds United
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor H. Reed Blackburn Rovers
69' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Lenihan met assist van C. Conway Blackburn Rovers 2-1
70' Wissel Leeds United Wissel Pablo Hernández voor K. Roofe Leeds United
75' Wissel Leeds United Wissel J. Clarke voor S. Dallas Leeds United
86' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Evans Blackburn Rovers
86' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor G. Berardi Leeds United
87' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rodwell Blackburn Rovers
94' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Leeds United
Opstellingen Blackburn Rovers - Leeds United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.