Nabeschouwing Blackburn Rovers - Middlesbrough (1-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Middlesbrough (1-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. D. Graham maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackburn Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Middlesbrough 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. Dijksteel Middlesbrough
25' Penalty Blackburn Rovers Penalty D. Graham Blackburn Rovers 1-0
26' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor D. Ayala Middlesbrough
27' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor G. Cunningham Blackburn Rovers
31' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor E. Bennett Blackburn Rovers
49' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Johnson Blackburn Rovers
61' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor A. Dijksteel Middlesbrough
70' Wissel Middlesbrough Wissel M. Browne voor M. Johnson Middlesbrough
71' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor D. Graham Blackburn Rovers
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor S. Downing Blackburn Rovers
76' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor B. Dack Blackburn Rovers
81' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
83' Wissel Middlesbrough Wissel S. Walker voor G. Friend Middlesbrough
84' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor L. Wing Middlesbrough
89' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Williams Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Middlesbrough
Opstellingen Blackburn Rovers - Middlesbrough
De opstellingen van Blackburn Rovers en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Middlesbrough

Blackburn Rovers en Middlesbrough treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 3 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 2
Winst Middlesbrough 3
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 24e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 18e plaats.