Nabeschouwing Blackburn Rovers - Millwall (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Millwall (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackburn Rovers en Millwall gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Blackburn Rovers, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gavin Ward niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Millwall
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
103
78
Gevaarlijke aanvallen
41
26
Passes
429
257
Overtredingen
13
13
Buitenspel
0
4
Corners
7
1
Wissels
3
2
LIVE Blackburn Rovers - Millwall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Williams Millwall
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor K. Palmer Blackburn Rovers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor R. Smallwood Blackburn Rovers
72' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor A. OBrien Millwall
81' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Travis voor E. Bennett Blackburn Rovers
89' Wissel Millwall Wissel S. Ferguson voor J. Wallace Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Millwall
Opstellingen Blackburn Rovers - Millwall
De opstellingen van Blackburn Rovers en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Tony Mowbray
Basiselftal Blackburn Rovers
# Speler Pos.
1 David Raya Martin K
2 Ryan Nyambe V
26 Darragh Lenihan V
14 Charlie Mulgrew V
17 Amari'i Bell M
6 Richard Smallwood M
29 Corry Evans M
31 Elliott Bennett M
23 Bradley Dack M
45 Kasey Palmer M
10 Danny Graham A
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
25 Paul Downing V
27 Lewis Travis V
32 Craig Conway M
8 Joe Rothwell M
7 Adam Armstrong A
24 Joseph Nuttall A
Formatie 4-4-2
Coach Neil Harris
Wissels Millwall
# Speler Pos.
13 Ben Amos K
2 Conor McLaughlin V
25 Murray Wallace V
11 Shane Ferguson M
26 Jiří Skalák M
18 Ryan Tunnicliffe M
19 Tom Elliott A
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Millwall

Blackburn Rovers en Millwall treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Millwall in de Championship vond plaats op 21 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 3
Winst Millwall 1
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackburn Rovers - Millwall Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Millwall Live Blackburn Rovers - Millwall Live Blackburn Rovers - Millwall kijken Blackburn Rovers - Millwall kijken Live Blackburn Rovers - Millwall stream Blackburn Rovers - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Millwall Uitslag Blackburn Rovers - Millwall Statistieken Blackburn Rovers - Millwall Championship 2018/2019 Blackburn Rovers - Millwall wedden Blackburn Rovers - Millwall gokken Blackburn Rovers - Millwall Unibet