Nabeschouwing Blackburn Rovers - Norwich City (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Norwich City (0-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door T. Pukki, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Norwich City de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Blackburn Rovers - Norwich City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Norwich City Wissel O. Hernández voor E. Buendía Norwich City
23' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Evans Blackburn Rovers
28' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor O. Hernández Norwich City
29' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Smallwood Blackburn Rovers
42' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Leitner Norwich City
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Williams voor C. Mulgrew Blackburn Rovers
46' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor M. Leitner Norwich City
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel K. Palmer voor C. Evans Blackburn Rovers
73' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor A. Armstrong Blackburn Rovers
86' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van O. Hernández Norwich City 0-1
91' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Pukki Norwich City
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Cantwell Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Norwich City
Opstellingen Blackburn Rovers - Norwich City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Norwich City

Blackburn Rovers en Norwich City treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Norwich City in de Championship vond plaats op 11 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 0
Winst Norwich City 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 2e plaats.