Nabeschouwing Blackburn Rovers - Nottingham Forest (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Nottingham Forest (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Armstrong, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette B. Dack zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

L. Grabban zette Nottingham Forest even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Andy Madley toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Blackburn Rovers - Nottingham Forest 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
52' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van João Carvalho Nottingham Forest 0-1
58' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor P. Downing Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rodwell voor R. Nyambe Blackburn Rovers
65' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong Blackburn Rovers 1-1
71' Wissel Nottingham Forest Wissel Gil Dias voor M. Cash Nottingham Forest
74' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van D. Graham Blackburn Rovers 2-1
75' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor C. Evans Blackburn Rovers
80' Penalty Nottingham Forest Penalty L. Grabban Nottingham Forest 2-2
82' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Osborn voor João Carvalho Nottingham Forest
86' Wissel Nottingham Forest Wissel D. Murphy voor L. Grabban Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Nottingham Forest
Opstellingen Blackburn Rovers - Nottingham Forest
De opstellingen van Blackburn Rovers en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.