Nabeschouwing Bolton Wanderers - Blackburn Rovers (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 6 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Blackburn Rovers (0-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack Blackburn Rovers 0-1
46' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Williams Blackburn Rovers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor W. Buckley Bolton Wanderers
50' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Magennis Bolton Wanderers
59' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Evans voor J. Rodwell Blackburn Rovers
59' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Smallwood voor J. Rothwell Blackburn Rovers
66' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Reed Blackburn Rovers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Dyer voor C. Noone Bolton Wanderers
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor K. Palmer Blackburn Rovers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Doidge voor J. Grounds Bolton Wanderers
81' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
86' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor David Raya Blackburn Rovers
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Blackburn Rovers
Opstellingen Bolton Wanderers - Blackburn Rovers
De opstellingen van Bolton Wanderers en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Blackburn Rovers

Bolton Wanderers en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 28 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Blackburn Rovers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 5
Winst Blackburn Rovers 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 15e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 14e plaats.