Nabeschouwing Bolton Wanderers - Millwall (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Millwall (2-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door P. Olkowski, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Williams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Gregory. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Millwall kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Millwall 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Williams Millwall
48' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt P. Olkowski met assist van C. Connolly Bolton Wanderers 1-0
60' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Williams met assist van G. ONeil Bolton Wanderers 2-0
61' Wissel Millwall Wissel B. Marshall voor J. Meredith Millwall
69' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor S. Williams Millwall
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Dyer voor W. Buckley Bolton Wanderers
84' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Elliott Millwall
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel M. Wilson voor J. Williams Bolton Wanderers
87' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van J. Wallace Millwall 2-1
91' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Ferguson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Millwall
Opstellingen Bolton Wanderers - Millwall
De opstellingen van Bolton Wanderers en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Millwall

Bolton Wanderers en Millwall treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Millwall in de Championship vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 3
Winst Millwall 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 20e plaats.