Nabeschouwing Bolton Wanderers - Rotherham United (2-1) || Championship 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Rotherham United (2-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Ameobi, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Vaulks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette G. ONeil zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Rotherham United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Robertson Rotherham United
33' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt S. Ameobi met assist van G. ONeil Bolton Wanderers 1-0
37' Doelpunt Rotherham United Doelpunt W. Vaulks met assist van J. Newell Rotherham United 1-1
51' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor M. Wilson Bolton Wanderers
65' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. ONeil Bolton Wanderers 2-1
66' Wissel Rotherham United Wissel R. Williams voor A. Forde Rotherham United
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel P. Olkowski voor A. Taylor Bolton Wanderers
74' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor J. Newell Rotherham United
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor C. Donaldson Bolton Wanderers
83' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor J. Proctor Rotherham United
95' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Buckley voor S. Ameobi Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Rotherham United
Opstellingen Bolton Wanderers - Rotherham United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.