Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wigan Athletic (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wigan Athletic (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door W. Buckley, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Grigg in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Wigan Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Bolton Wanderers - Wigan Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
3' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Noone Bolton Wanderers
7' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt W. Buckley met assist van P. Olkowski Bolton Wanderers 1-0
25' Penalty Wigan Athletic Penalty W. Grigg Wigan Athletic 1-1
45' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Roberts Wigan Athletic
67' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Kipre Wigan Athletic
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor W. Buckley Bolton Wanderers
69' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor G. Roberts Wigan Athletic
69' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor W. Grigg Wigan Athletic
74' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor P. Olkowski Bolton Wanderers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor Sammy Ameobi Bolton Wanderers
91' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor J. Windass Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Wigan Athletic
Opstellingen Bolton Wanderers - Wigan Athletic
De opstellingen van Bolton Wanderers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Wigan Athletic

Bolton Wanderers en Wigan Athletic treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Wigan Athletic in de Championship vond plaats op 21 maart 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bolton Wanderers als Wigan Athletic wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 1
Winst Wigan Athletic 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 15e plaats.