Nabeschouwing Brentford - Barnsley (1-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Brentford het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Barnsley (1-2)

Het Championship duel tussen Brentford en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Styles, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Brentford kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Da Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette C. Oduor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Barnsley dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brentford - Barnsley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Styles Barnsley 0-1
55' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Williams Barnsley
56' Wissel Barnsley Wissel E. Simoes voor L. Thomas Barnsley
60' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor R. Henry Brentford
70' Wissel Brentford Wissel T. Fosu voor E. Pinnock Brentford
70' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor E. Marcondes Brentford
73' Doelpunt Brentford Doelpunt J. Da Silva Brentford 1-1
75' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Sollbauer Barnsley
79' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Norgaard Brentford
85' Gele kaart Brentford Gele kaart voor P. Jansson Brentford
86' Wissel Barnsley Wissel C. Oduor voor M. Ritzmaier Barnsley
86' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor B. Mbeumo Brentford
87' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor C. Chaplin Barnsley
89' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Brentford
89' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor K. Ludewig Barnsley
91' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Oduor met assist van P. Schmidt Barnsley 1-2
93' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Barnsley
Opstellingen Brentford - Barnsley
De opstellingen van Brentford en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gerhard Struber
Voorbeschouwing Brentford - Barnsley

Brentford en Barnsley treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Barnsley in de Championship vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Brentford. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brentford 1
Winst Barnsley 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 3e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 22e plaats.