Nabeschouwing Brentford - Bolton Wanderers (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Bolton Wanderers (1-0)

Het Championship duel tussen Brentford en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door N. Maupay, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Brentford uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Brentford - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
40' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Mepham Brentford
62' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van S. Benrahma Brentford 1-0
69' Wissel Brentford Wissel Y. Barbet voor C. Mepham Brentford
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor P. Olkowski Bolton Wanderers
72' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Wheater Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor W. Buckley Bolton Wanderers
80' Wissel Brentford Wissel A. Judge voor S. Benrahma Brentford
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Donaldson voor C. Doidge Bolton Wanderers
88' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor O. Watkins Brentford
94' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. ONeil Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Bolton Wanderers
Opstellingen Brentford - Bolton Wanderers
De opstellingen van Brentford en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brentford - Bolton Wanderers

Brentford en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Bolton Wanderers in de Championship vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Brentford favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Brentford 3
Winst Bolton Wanderers 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 19e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 23e plaats.