Nabeschouwing Brentford - Derby County (3-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Derby County (3-3)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Brentford en Derby County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door H. Wilson, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Brentford kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Jeanvier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette J. Bogle zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 31 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Maupay de 2-2 maakte voor Brentford. Derby County leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 78 minuten op voorsprong na een goal van H. Wilson: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Brentford. In de 83e minuut was het S. Benrahma die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Brooks en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Brentford - Derby County 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van T. Lawrence Derby County 0-1
15' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
18' Wissel Derby County Wissel A. Cole voor S. Malone Derby County
19' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Bogle Derby County
22' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
23' Doelpunt Brentford Doelpunt J. Jeanvier met assist van S. Benrahma Brentford 1-1
26' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Bogle met assist van B. Johnson Derby County 1-2
31' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van R. Henry Brentford 2-2
46' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor K. Mokotjo Brentford
49' Gele kaart Derby County Gele kaart voor A. Cole Derby County
50' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Henry Brentford
50' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor M. Waghorn Derby County
62' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor R. Henry Brentford
69' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Lawrence Derby County
74' Wissel Derby County Wissel C. Bryson voor D. Holmes Derby County
77' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor O. Watkins Brentford
78' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van F. Tomori Derby County 2-3
83' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Benrahma met assist van Sergi Canós Brentford 3-3
92' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Sergi Canós Brentford
92' Gele kaart Derby County Gele kaart voor F. Tomori Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Derby County
Opstellingen Brentford - Derby County
De opstellingen van Brentford en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.