Nabeschouwing Brentford - Nottingham Forest (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Nottingham Forest (2-1)

Het Championship duel tussen Brentford en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door L. MacLeod, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Cash, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette O. Watkins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Brentford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brentford - Nottingham Forest 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Brentford Gele kaart voor E. Konsa Brentford
31' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lolley Nottingham Forest
35' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Hefele Nottingham Forest
35' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Y. Barbet Brentford
35' Gele kaart Brentford Gele kaart voor L. MacLeod Brentford
48' Doelpunt Brentford Doelpunt L. MacLeod met assist van S. Benrahma Brentford 1-0
46' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor Gil Dias Nottingham Forest
46' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Osborn voor J. Lolley Nottingham Forest
54' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Osborn Nottingham Forest
55' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor D. Fox Nottingham Forest
62' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Cash met assist van D. Murphy Nottingham Forest 1-1
71' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor J. McEachran Brentford
71' Wissel Brentford Wissel A. Judge voor Sergi Canós Brentford
74' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor D. Murphy Nottingham Forest
74' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Watson Nottingham Forest
76' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor L. MacLeod Brentford
84' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins Brentford 2-1
96' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Benrahma Brentford
96' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Sawyers Brentford
96' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
96' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Grabban Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Nottingham Forest
Opstellingen Brentford - Nottingham Forest
De opstellingen van Brentford en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.