Nabeschouwing Brentford - Rotherham United (5-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Rotherham United (5-1)

Het Championship duel tussen Brentford en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 5-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brentford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Maupay. Brentford vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sergi Canós op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Brentford, waarmee O. Watkins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Brentford geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Maupay. De 5-0 voor Brentford volgde even later in de 89e minuut nadat L. MacLeod namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Rotherham United speler W. Vaulks, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Brentford.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Rotherham United
Goals
5
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
78
68
Gevaarlijke aanvallen
54
43
Passes
490
218
Overtredingen
15
10
Buitenspel
2
3
Corners
13
3
Wissels
3
3
LIVE Brentford - Rotherham United 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay Brentford 1-0
9' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Wood Rotherham United
43' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Vaulks Rotherham United
44' Doelpunt Brentford Doelpunt Sergi Canós met assist van L. MacLeod Brentford 2-0
48' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van N. Maupay Brentford 3-0
57' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor David Ball Rotherham United
60' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay Brentford 4-0
67' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor M. Smith Rotherham United
68' Wissel Brentford Wissel A. Judge voor Sergi Canós Brentford
68' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor N. Maupay Brentford
71' Wissel Rotherham United Wissel R. Williams voor J. Newell Rotherham United
80' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor O. Watkins Brentford
89' Doelpunt Brentford Doelpunt L. MacLeod Brentford 5-0
91' Doelpunt Rotherham United Doelpunt W. Vaulks Rotherham United 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Rotherham United
Opstellingen Brentford - Rotherham United
De opstellingen van Brentford en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dean Smith
Wissels Brentford
# Speler Pos.
28 Luke Daniels K
23 Julian Jeanvier V
20 Josh Clarke V
18 Alan Judge M
12 Kamohelo Mokotjo M
8 Nico Yennaris M
21 Mohamed Saïd Benrahma A
Formatie 4-4-1-1
Coach Paul Warne
Basiselftal Rotherham United
# Speler Pos.
1 Marek Rodák K
2 Zak Vyner V
5 Oluwasemilogo Adesewo Ibidapo Ajayi V
6 Richard Wood V
3 Joe Mattock V
22 Joe Newell M
4 Will Vaulks M
8 Matt Palmer M
11 Jon Taylor M
10 David Ball A
24 Michael Smith A
Wissels Rotherham United
# Speler Pos.
12 Lewis Price K
15 Clark Robertson V
28 Billy Jones V
26 Sean Raggett V
25 Ben Wiles M
23 Ryan Williams M
19 Kyle Vassell A
Voorbeschouwing Brentford - Rotherham United

Brentford en Rotherham United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Rotherham United in de Championship vond plaats op 25 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Brentford favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 4
Winst Rotherham United 2
Gelijkspel 0
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Rotherham United Opstelling Brentford Opstelling Rotherham United Live Brentford - Rotherham United Live Brentford - Rotherham United kijken Brentford - Rotherham United kijken Live Brentford - Rotherham United stream Brentford - Rotherham United Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Rotherham United Uitslag Brentford - Rotherham United Statistieken Brentford - Rotherham United Championship 2018/2019 Brentford - Rotherham United wedden Brentford - Rotherham United gokken Brentford - Rotherham United Unibet