Nabeschouwing Brentford - Wigan Athletic (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Wigan Athletic (2-0)

Het Championship duel tussen Brentford en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door N. Maupay, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. In de 58e minuut moest Sam Morsy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren England een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wigan Athletic verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Brentford via een goal van N. Maupay in de 63e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brentford.

LIVE Brentford - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van S. Benrahma Brentford 1-0
34' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Windass Wigan Athletic
40' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Powell Wigan Athletic
50' Gele kaart Brentford Gele kaart voor O. Watkins Brentford
58' Rode kaart Wigan Athletic Rode kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
59' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
63' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay Brentford 2-0
64' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gibson voor J. Vaughan Wigan Athletic
67' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor N. Powell Wigan Athletic
71' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor N. Maupay Brentford
73' Wissel Brentford Wissel A. Judge voor S. Benrahma Brentford
74' Wissel Brentford Wissel J. Jeanvier voor C. Mepham Brentford
80' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Windass Wigan Athletic
89' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Dunkley Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Wigan Athletic
Opstellingen Brentford - Wigan Athletic
De opstellingen van Brentford en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.