Nabeschouwing Bristol City - Derby County (0-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Derby County (0-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 0-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Lawrence, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. In de 59e minuut moest A. Semenyo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren Bond een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bristol City verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Derby County via een goal van J. Bogle in de 77e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Derby County.

LIVE Bristol City - Derby County 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Derby County Wissel G. Evans voor F. Tomori Derby County
18' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence met assist van M. Mount Derby County 0-1
21' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Bogle Derby County
29' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Mount Derby County
33' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor N. Baker Bristol City
59' Rode kaart Bristol City Rode kaart voor A. Semenyo Bristol City
63' Gele kaart Derby County Gele kaart voor T. Lawrence Derby County
68' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor H. Wilson Derby County
77' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Bogle met assist van M. Bennett Derby County 0-2
79' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor A. Weimann Bristol City
79' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor J. Paterson Bristol City
81' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor M. Waghorn Derby County
93' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Bennett Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Derby County
Opstellingen Bristol City - Derby County
De opstellingen van Bristol City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.