Nabeschouwing Bristol City - Ipswich Town (1-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Ipswich Town (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Bristol City en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Webster, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Kelly zorgde ervoor dat Ipswich Town op 1-1 kwam te staan in de 68e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Ipswich Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dozzell Ipswich Town
32' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Webster Bristol City 1-0
68' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt L. Kelly Ipswich Town 1-1
73' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor J. Paterson Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor A. Weimann Bristol City
75' Wissel Ipswich Town Wissel C. Skuse voor J. Nolan Ipswich Town
75' Wissel Ipswich Town Wissel I. El Mizouni voor A. Judge Ipswich Town
76' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
83' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor I. El Mizouni Ipswich Town
83' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor N. Eliasson Bristol City
86' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor A. Dozzell Ipswich Town
90' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Hunt Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Ipswich Town
Opstellingen Bristol City - Ipswich Town
De opstellingen van Bristol City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Ipswich Town

Bristol City en Ipswich Town treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 28 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bristol City als Ipswich Town wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Bristol City 7
Winst Ipswich Town 7
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 7e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 24e plaats.