Nabeschouwing Cardiff City - Brentford (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Cardiff City het zaterdag 29 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Brentford (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Cardiff City en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brentford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van L. Racic. Brentford vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mbeumo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Cardiff City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Hoilett.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Ralls de 2-2 maakte voor Cardiff City.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cardiff City - Brentford 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Brentford Doelpunt L. Racic Brentford 0-1
21' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo Brentford 0-2
23' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor A. Adomah Cardiff City
34' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett met assist van A. Adomah Cardiff City 1-2
46' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Ralls met assist van S. Morrison Cardiff City 2-2
52' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Bacuna Cardiff City
75' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hoilett Cardiff City
80' Wissel Cardiff City Wissel D. Ward voor J. Ralls Cardiff City
81' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor W. Vaulks Cardiff City
84' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor E. Marcondes Brentford
85' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Baptiste Brentford
92' Wissel Brentford Wissel J. Zamburek voor S. Baptiste Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Brentford
Opstellingen Cardiff City - Brentford
De opstellingen van Cardiff City en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.