Nabeschouwing Cardiff City - Derby County (2-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 14 juli 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Cardiff City het dinsdag 14 juli 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Hoilett, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Derby County kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Knight, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette L. Tomlin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett Cardiff City 1-0
30' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Knight met assist van L. Sibley Derby County 1-1
59' Doelpunt Cardiff City Doelpunt L. Tomlin Cardiff City 2-1
62' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hoilett Cardiff City
68' Wissel Derby County Wissel J. Bogle voor M. Lowe Derby County
70' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor L. Tomlin Cardiff City
77' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor J. Knight Derby County
77' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor L. Sibley Derby County
78' Wissel Cardiff City Wissel D. Ward voor R. Glatzel Cardiff City
88' Wissel Derby County Wissel G. Shinnie voor M. Bird Derby County
88' Wissel Derby County Wissel S. Malone voor C. Forsyth Derby County
90' Wissel Cardiff City Wissel B. Smith voor N. Mendez-Laing Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel C. Paterson voor M. Pack Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Derby County
Opstellingen Cardiff City - Derby County
De opstellingen van Cardiff City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.