Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (2-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 28 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Cardiff City het dinsdag 28 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (2-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door C. Paterson, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Austin in de 60e minuut zorgde er even later voor dat West Bromwich Albion weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 76e minuut zette L. Tomlin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - West Bromwich Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Cardiff City Doelpunt C. Paterson Cardiff City 1-0
59' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Zohore voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
60' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Austin voor K. Edwards West Bromwich Albion
60' Penalty West Bromwich Albion Penalty C. Austin West Bromwich Albion 1-1
64' Wissel Cardiff City Wissel L. Tomlin voor R. Glatzel Cardiff City
65' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Nelson Cardiff City
76' Doelpunt Cardiff City Doelpunt L. Tomlin Cardiff City 2-1
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Furlong voor K. Bartley West Bromwich Albion
82' Wissel Cardiff City Wissel L. Bacuna voor G. Whyte Cardiff City
94' Wissel Cardiff City Wissel S. Bamba voor J. Hoilett Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - West Bromwich Albion
Opstellingen Cardiff City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Cardiff City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.