Nabeschouwing Derby County - Barnsley (2-1) || Championship 2019/2020

Donderdag 2 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het donderdag 2 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Barnsley (2-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Marriott, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Barnsley kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Simoes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette M. Waghorn zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Derby County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Barnsley Wissel E. Simoes voor M. Bahre Barnsley
45' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Marriott met assist van W. Rooney Derby County 1-0
50' Doelpunt Barnsley Doelpunt E. Simoes Barnsley 1-1
52' Wissel Barnsley Wissel J. Brown voor P. Schmidt Barnsley
57' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Waghorn met assist van A. Wisdom Derby County 2-1
74' Wissel Derby County Wissel S. Malone voor M. Waghorn Derby County
77' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
82' Wissel Derby County Wissel M. Whittaker voor J. Marriott Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Barnsley
Opstellingen Derby County - Barnsley
De opstellingen van Derby County en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Derby County - Barnsley

Derby County en Barnsley treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Barnsley in de Championship vond plaats op 2 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Derby County favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Derby County 8
Winst Barnsley 4
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 17e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 23e plaats.